Language/Sprog
dk gb

Inspiration - "Jorden rundt" med Stine Servé

Jeg bor på halvøen Bognæs, 12 minutters kørsel fra Roskilde, hvor jeg hver dag nyder skoven, vandet og min udsigt over Roskilde Fjorden.

Det er vigtigt for mig at se verden. Være i naturen. For det er der, jeg finder inspiration, til det jeg laver. Med mig på mine rejser har jeg altid en skitsebog til at nedskrive ideer, tanker og indtryk.

Denne skitsebog giver jeg ofte videre til de mennesker jeg møder, som alle bidrager med tegninger og tekst. Dette er med til at give mig værdifuld inspiration og uforglemmelige oplevelser. Når jeg vender tilbage til mit atelier, gør jeg stor brug af bogens indhold til at fortælle historier på lærredet.

Jeg plejer mig selv både åndeligt og fysisk. Flere gange om ugen stresser jeg af med en løbetur i naturen, der renser mit sind og lader mine batterier op.

Jeg har desuden taget kurser i NLP. Det gør, at jeg bedre kan spørge ind til andres værdier, aflæse mennesker og deres model af verden.

Dette bruger jeg især, når jeg laver bestillingsarbejde, som redskab til at danne mig et indtryk af det menneske eller virksomhed jeg maler til.

Midt i mit forløb med at male malerierne til Novo Nordisk IT afdeling i Bagsværd, tog jeg på inspirationstur til Vietnam.

Det blev en sanseoplevelse, der direkte inspirerede mig til nogle af værkerne - her fandt jeg nemlig alle værdierne jeg skulle male.

Herinde kan du finde foto fra flere af mine oplevelser, events, inspiration og mine rejser...

Meningen er jeg vil lægge foto ind løbende omkring det som optager mig.

Klik på de enkelte billeder for at se dem i stor størrelse. Når det er åbnet kan du klikke frem og tilbage mellem dem...

God fornøjelse ;-)

Foto Galleri