Language/Sprog
dk gb

Kunstneren Stine Servé

Jeg er født i Danmark, hvor jeg er vokset op. Jeg har desuden boet 3 år i udlandet - USA og Portugal. Oprindeligt er jeg uddannet grafiker, og arbejdede som grafiker og designer i 10 år, nu er det på fuldtid som kunstner, - samt holder foredrag og workshop for virksomheder i kreativitet.

Jeg har malet i mere end 16 år, og i de 8 år har jeg gået til tegning og maling hos kunstner Carsten Dinesen. Hos ham har jeg lært de grundlæggende teknikker, som faget kræver.

Blandt mine vigtigste interesser er alverdens symboler og deres betydning. Noget jeg bruger meget i mit arbejde til at fortælle visuelle historier, der giver betragteren en oplevelse og maleriet en dybere betydning.

Jeg elsker at rejse og tager tit af sted for at møde nye udfordringer og mennesker. Men det sker aldrig uden pensler, farver og min skitsebog. Således har jeg malet og fundet inspiration i lande som Frankrig, Italien, Østrig, Thailand, USA, England, Brasilien, Indien, Spanien, Grækenland og Vietnam.

Jeg har eget galleri og atelier i Roskilde, hvor jeg maler til både private og virksomheder. Atelieret fungerer desuden som udstillingslokale, og holder åbent seks dage om ugen.

Klik her hvis du ønsker at tilmelde dig mit nyhedsbrev eller ønsker invitation til mine udstilinger.